مشاوره حقوقي
مشاوره حقوقي

در دين اسلام به فرزند آوري بسيار توصيه شده است و اين كار در واقع يك امر مقدس به شمار ‌مي‌رود. فرزند نتيجه ازدواج زوجين ‌مي‌باشد كه ‌مي‌بايست از او به خوبي نگهداري و مراقبت نمايند. اما در ازدواج‌هايي كه به طلاق ختم ‌مي‌شوند ‌مي‌بايست يكي از والدين مسئوليت نگهداري از فرزند را به عهده بگيرد و هر دو والدين قادر به نگهداري از فرزند به صورت همزمان نخواهند بود. در ادامه قصد داريم توضيحاتي را در مورد حضانت دائم و نگهداري ‌‌دائمي فرزند در اختيارتان قرار دهيم، با ما همراه باشيد.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

 

 

 

 

منبع :

حضانت دائم 

نحوه گرفتن حضانت دائم فرزند 

 

حضانت به چه عملي گفته ‌مي‌شود ؟

حضانت كردن به معناي مراقبت و تامين نيازهاي فرزند ‌مي‌باشد. فرد ‌‌سرپرست ‌مي‌بايست نياز‌‌هاي فرزند خود را مانند خوراك و پوشاك برطرف نمايد و از او در برابر آسيب‌‌هاي اجتماعي، خطرات و… حفاظت نمايد. سرپرست كودك ‌مي‌بايست بسيار صالح باشد و حضانت او به صلاح فرزند باشد.

آيا ‌مي‌توان فرزند را به صورت ‌‌دائم تحت حضانت خود قرار داد ؟

همان طور كه مي‌دانيد حضانت فرزند تا سن هفت سالگي با مادر است و پس از سن هفت سالگي نيز به پدر واگذار ‌مي‌شود. اما‌ در برخي موارد ديده شده است كه زوجين تمايل دارند كه فرزند خود را به صورت ‌‌دائمي حضانت كنند. در اين باره بايد بگوييم كه حضانت فرزند به صورت ‌‌دايمي نيز امكان پذير ‌مي‌باشد ولي براي حضانت ‌‌دائمي مي‌بايست يكي از شرايط زير فراهم باشد:

توافق بر سر حضانت دائم

زوجين ‌مي‌توانند به صورت توافقي حضانت ‌‌دائمي فرزند خود را به عهده بگيرند. براي مثال مادر ‌مي‌تواند در حين طلاق از پدر بخواهد كه در قبال بخشش مهريه خود پدر نيز حضانت دائمي فرزند را به او بدهد.

چنانچه پدر با اين شرط موافقت كند دادگاه حضانت فرزند را براي هميشه به مادر واگذار ‌مي‌كند. البته حضانت تا زماني با مادر خواهد بود كه او صلاح كودك را بخواهد و حضانتش از نظر قانون به مصلحت فرزندش باشد، در غير اين صورت حضانت ‌‌دائمي نبوده و به پدر واگذار خواهد شد.

عدم پذيرش فرزند و مصلحت او | حضانت دائم

چنانچه حضانت كودك با يكي از والدين باشد اما حضانت او به صلاح فرزند نباشد دادگاه حضانت را به والد ديگر واگذار ‌مي‌كند. براي مثال اگر مادر داراي اعتياد باشد و نتواند اعتياد خود را ترك كند‌ يا در صورت سالم بودن از پذيرش حضانت فرزندش خودداري كند پدر ‌مي‌تواند حضانت ‌‌دائمي فرزند خود را دريافت نمايد.

در هر صورت بهتر است والدين حضانت ‌‌دائمي فرزند خود را به صورت توافق با يكديگر دريافت كنند. اما توافق آن‌‌ها نمي‌تواند حضانت ‌‌دائمي را تضمين نمايد و چنانچه ‌‌سرپرست ‌‌دائمي شخص صالحي نباشد دادگاه حضانت را سلب ‌مي‌كند.

سوالات متدوال

آيا ‌مي‌توان در قبال بخشش مهريه حضانت ‌‌دائم فرزند را دريافت كرد ؟

بله.

دريافت حضانت ‌‌دائمي در صورت صالح نبودن يكي از والدين امكان پذيز است ؟

بله اگر يكي از والدين مصلحت فرزند را به خطر بيندازد حضانت فرزند به صورت ‌‌دائمي به والد ديگرش داده خواهد شد.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص حضانت دائم، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون حضانت دائم پاسخ دهند.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.

 

شماره تماس وكيل دات كام

 

حضانت دائم 

نحوه گرفتن حضانت دائم فرزند 

 

امتیاز:
بازدید: 13
برچسب:
:
[ 1399/9/14  ] [ ۱۳ ] [ vakiel ] [ ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 4
همه : 0
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب